X

Μη ψήφιση των μέτρων λέει η Αριστερή Πλατφόρμα

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν τίθεται θέμα παραίτησης από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ant1news

Δεν είναι προς το παρόν στις προθέσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη να παραιτηθεί από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, έλεγαν συνεργάτες του μετά τη συνάντηση που είχαν μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας στο γραφείο της Γ’ Αντιπροέδρου της Βουλής Δέσποινας  Χαραλαμπίδου.

«Προς το παρόν δεν εκφράζει πρόθεση παραίτησης, εκτός αν του το ζητήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός», έλεγαν  συνεργάτες του και στο ερώτημα τι θα πράξουν οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας όταν έρθουν τα μέτρα στη Βουλή, τόνιζαν ότι δεν θα τα ψηφίσουν.  

Μιλούσαν για «μη ψήφιση», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, από την καταψήφιση μέχρι το να δηλώσουν «παρών», ή να απέχουν από την ψηφοφορία. Από το περιβάλλον του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έλεγαν ακόμη πως είναι σεβαστές απόψεις σαν αυτή που διατύπωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, περί παραίτησης από τη στιγμή που ένας υπουργός διαφωνεί με επιλογές της κυβέρνησης.

Στη συνάντηση στο γραφείο της Δέσποινας Χαραλαμπίδου και διήρκεσε αρκετή ώρα, παρουσία κι άλλων στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε μια ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων και πως σε κάθε περίπτωση ο κάθε βουλευτής ψηφίζει με βάση τη συνείδησή του.