X

Καμμένος: Κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία

"Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα" τόνισε ο Πάνος Καμμένος. Τι είπε για τη φορολογία των αγροτών.

Ant1news

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία» διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή το ζήτημα της αλλαγής του νομικού πλαισίου για τους πλειστηριασμούς.

«Η παρουσία μας στην Κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα. Αυτό είναι δεσμευτικό» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Όλα αυτά τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών, τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα, δεν είναι αληθινά. Δεν ψηφίζεται σήμερα και δεν πρόκειται να ψηφιστεί άμεσα οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα οδηγήσει στη διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής. Η πρωτογενής παραγωγή για την Κυβέρνηση αυτή, αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα, αποτελεί την έξοδο από την κρίση» τόνισε ακόμη ο κ. Καμμένος.

Για τη διαφθορά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως «ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού. Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής να προχωρήσουμε άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες».