X

Εκλογές άμεσα προανήγγειλε ο Νίκος Βούτσης

Απαντώντας στο ερώτημα «πότε θα γίνουν οι εκλογές, αυτό είναι το ζητούμενο;», απάντησε «καθόλου ζητούμενο πια, δεν το έχετε καταλάβει;».

Ant1news



Άμεσες πολιτικές εξελίξεις προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι εκλογές είναι κοντά.

«Θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις, όπως ήταν αναμενόμενο, γι΄ αυτό κι εγώ πηγαίνω στην Αθήνα, για να δούμε ύστερα, να μπούμε σε μια πιο κανονική περίοδο, από την στιγμή που έκλεισε και η περιβόητη συμφωνία με τα καλά και τα κακά», ανέφερε σχετικά ο Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

«Θα δούμε από εκεί και ύστερα να προγραμματίσουμε μια αναπτυξιακή προοπτική με την βοήθεια όλων, και με το ζήτημα του χρέους σε πρώτη βαθμίδα, την τακτοποίηση του, επενδύσεις κτλ, δηλαδή το κάδρο του τι συμβαίνει, ούτε εγώ δεν το έχω, θα το έχουμε όλοι μετά από μερικούς μήνες, για να είμαστε ειλικρινείς και να ξέρουμε αν αυτή η συμφωνία που υπογράψαμε είναι βιώσιμη και αναπτυξιακή, γιατί αρκετά από τα μέτρα για να μην πω τα περισσότερα είναι κι αυτά υφεσιακά, όπως ήταν τα προηγούμενα», πρόσθεσε ο υπουργός.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «έχουμε πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που υπάρχουν γι΄ αυτό θα χρειαστεί και μια νέα λαϊκή νομιμοποίηση για όλους και για όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να παρουσιάσουν τα προγράμματα τους στην νέα περίοδο που ξεκινάει για την χώρα που ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα από ότι μέχρι τώρα, αν φτάσουμε στο καλά θα είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά καλύτερα θα είναι, έτσι ελπίζω».

Αργότερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους και απαντώντας στο ερώτημα «πότε θα γίνουν οι εκλογές, αυτό είναι το ζητούμενο;», απάντησε «καθόλου ζητούμενο πιά, δεν το έχετε καταλάβει;».

Δείτε το βίντεο της Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης με τις δηλώσεις Βούτση: