X

Θεανώ Φωτίου για τα «γεμιστά»: Θα ήμουν εγκληματικά αφελής να κάνω τέτοια αστειάκια

Δεν είχε στο μυαλό της ότι θα πεινάσει ο ελληνικός λαός κάνοντας αυτό το σχόλιο, δηλώνει η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ant1news

«Θα έπρεπε να ήμουν πολιτικά αφελής για να κάνω τέτοια αστειάκια» είπε η Θεανώ Φωτίου αναφερόμενη στη χθεσινή της αναφορά περί γεμιστών, στο περιθώριο της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης και συμπλήρωσε ότι «αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να είσαι ποτέ αυθεντικός με τα media.... Ποτέ».

«Εγώ χθες είπα αυτό που βασικά είναι όλη η φιλοσοφία μου. Δηλαδή, όχι βεβαίως τους φτωχούς ανθρώπους να τους βάζουμε να τρώνε ρύζι, εξού και άλλαξα όλο το ΤΕΒΑ. Το αλλάξαμε στο υπουργείο και βάλαμε νωπά τρόφιμα» και πρόσθεσε: Ποια είναι η φιλοσοφία του ελληνικού λαού; Από πάντα του ήταν να οικονομεί, να φροντίζει, να νοικοκυρεύει» σημείωσε μιλώντας σήμερα στο Mega, τονίζοντας:

«Αν είχα δηλαδή στο μυαλό μου, ότι θα πεινάσει ο ελληνικός λαός και αν κάνω αστειάκια με τα γεμιστά, θα ήμουν τουλάχιστον εγκληματικά αφελής. Δεν είναι αυτό» .

Η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ότι σήμερα θα πληρωθούν 145.000 κάρτες σίτισης, για το μήνα Σεπτέμβριο, ενώ ερωτηθείσα για τις υποθέσεις του Δημήτρη Καμμένου και του Μάρκου Μπόλαρη, εκτίμησε ότι «καλά κάνει το Τίμημα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και θέτει τέτοια ζητήματα».