X

«Η ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί για να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση του χρέους»

Απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου στην Σοφία Βούλτεψη για το θέμα του χρέους.

Ant1news



«Την ώρα που η κυβέρνηση δραστηριοποιείται ενεργά, προκειμένου να δημιουργήσει τις απαιτούμενες συμμαχίες για την επικείμενη διαπραγμάτευση του χρέους, η Νέα Δημοκρατία κάνει ό, τι μπορεί για να υπονομεύσει την διαπραγμάτευση αυτή, βάζοντας τα μικροπολιτικά της οφέλη πάνω από το συμφέρον του λαού, της κοινωνίας και της οικονομίας», απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στην Γραμματέα Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι οι ίδιοι που ως κυβέρνηση χαρακτήριζαν το χρέος βιώσιμο, για να φανούν αρεστοί στους δανειστές μας. Ο λαός έκρινε αυτή την αξιοθρήνητη στάση στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Και, δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία, εξακολουθεί να την θυμάται», προσθέτει η κ. Γεροβασίλη.

Η Σόφια Βούλτεψη έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό από την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου με τις συνεχείς αναφορές της κυβέρνησης στο χρέος. 

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Απαντώντας στην Κυβερνητική Εκπρόσωπο, εκ μέτους της Νέας Δημοκρατίας η Σοφία Βούλτεψη εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει «κατανοεί κανείς εύκολα την αμηχανία της κυβέρνησης κάθε φορά που υπενθυμίζουμε τα ψέματα του παρελθόντος. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και θυμάται και θα υπενθυμίζει όλα τα παραμύθια με τα οποία παραπλάνησαν τον λαό. Και επειδή αυτός που δεν θέλει να θυμάται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τους συμβουλεύουμε να μην επιμείνουν σε επιχειρήματα που παραπέμπουν σε φίμωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει αναφέροντας ότι «αν έλεγαν λιγότερα και διάβαζαν περισσότερο, θα έβλεπαν πότε ο λαός δίνει την τελική κρίση του. Η αλήθεια ουδέποτε έβλαψε το Έθνος. Τα ψέματα, όμως, πολλές φορές οδήγησαν την πατρίδα στην καταστροφή».