X

Τσίπρας: Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι

Το μήνυμα του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μέσω Twitter για τα αιματηρά επεισόδια στο Παρίσι.

Ant1news

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε στον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ την αμέριστη συμπαράστασή του για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, και τον παρακάλεσε να διαβιβάσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Συγκλονισμένος από το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη στήριξή του στον γαλλικό λαό και στον πρόεδρο της χώρας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος νωρίτερα κήρυξε τη Γαλλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα, ο έλληνας πρωθυπουργός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στέλνει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

"Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι πραγματικά, σοκαρισμένοι, όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στη γαλλική πρωτεύουσα αυτή τη στιγμή", δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην ΕΡΤ. 

"Παρακολουθούμε και την εξέλιξη φυσικά", είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη στείλει το μήνυμά του στον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. "Στιγμές πολύ δύσκολες και για τη Γαλλία και φυσικά και για ολόκληρη την Ευρώπη", σημείωσε.