X

Νέα “λίστα Φαλτσιανί” αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός

Στικάκι με εκατοντάδες χιλιάδες ύποπτες διεθνείς συναλλαγές παρέλαβε από τον Φαλτσιανί, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. Στα χέρια του Εισαγγελέα η λίστα.

Ant1news

Λίστα με εκατοντάδες χιλιάδες ύποπτες διεθνείς συναλλαγές η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο για το 2015.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Καλογήρου ταξίδεψε στο εξωτερικό πριν από λίγες ημέρες όπου συναντήθηκε με τον Ερβέ Φαλτσιανί (που είχε παραδώσει και τη λίστα Λαγκάρντ) από τον οποίο παρέλαβε ένα στικάκι με εκατοντάδες χιλιάδες διεθνείς συναλλαγές.

«Εμείς δεν κρύβουμε τα στοιχεία σε συρτάρια, εμείς κινούμαστε δραστήρια», τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι η λίστα παραδόθηκε χθες στον αρμόδιο εισαγγελέα για τις απαραίτητες ενέργειες, τις οποίες, όπως είπε, «είμαστε βέβαιοι ότι θα διεξαγάγει».

«Αυτές οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές γιατί υπάρχει κυβέρνηση με πολιτική βούληση» είπε χαρακτηριστικά.