X

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ορκίστηκε Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Κατέλαβε την θέση του Παναγιώτη Σγουρίδη, που παραιτήθηκε μετά τις δηλώσεις του ότι "ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες".

Ant1news

Ενώπιιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ορκίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η νέα Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η μέχρι πρότινος Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελληνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατέλαβε την θέση του Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος βρέθηκε εκτός Κυβέρνησης απο το προηγούμενο βράδυ, οπότε και έγινε αποδεκτή απο τον Αλέξη Τσίπρα η επιστολή παραίτησης του.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης με επιστολή του ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, ενώ αναφέρει πως θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως "είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που τη μαστίζει".

 

Ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών  και Δικτύων, Παναγιώτης Σγουρίδης είχε υποβάλει την παραίτησή του στην διάθεση του πρωθυπουργού, για λόγους ευθιξίας.

 

Είχε προηγηθεί αιφνιδιαστική του δήλωση που προκάλεσε τεράστια έκπληξη, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως έκαναν στο παρελθόν Παπανδρέου και Σαμαράς.

Ο κ. Σγουρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν» και συμπλήρωσε στην συνέντευξη του στο MAXIMUM 93,6 «αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».