X

Κουρουμπλής: Σε έναν χρόνο ανάπτυξη ή πάμε στα αζήτητα

Τι αποκάλυψε για το νέο εκλογικό νόμο. Τι λέει για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την ακύρωση δημιουργίας δικαστικών αιθουσών στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Φαλήρου.

Ant1news

Την πεποίθηση ότι  αν αποτύχει η ανάπτυξη η χώρα θα πάει «στα αζήτητα» εξέφρασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τα (μέτρα) 3 δις, δεν υπάρχουν. Απλώς θα υπάρχει ένας μηχανισμός. Εφόσον η χώρα βρίσκεται σε μία τέτοια καμπή, αν αποτύχει η ανάπτυξη, σημαίνει ότι θα λάβουμε μέτρα... Τότε είμαστε όλοι για εκεί που πρέπει. Εάν δεν πετύχουμε στην ανάπτυξη, έχουμε αποτύχει και θα πάμε στα αζήτητα, όπως πήγαν και οι άλλοι».

Ακόμη, ο υπουργός Εσωτερικών αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νόμο αποκάλυψε πως έχει «τέσσερα νομοσχέδια έτοιμα και τον Εκλογικό Νόμο. Ο Εκλογικός Νόμος, ένα σοβαρό πολιτικό σύστημα, τον εκπονεί και τον ψηφίζει πρώιμα».

Ταυτόχρονα, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στον ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών υπογράμμισε πως δε θα γίνουν εκλογές.

«Θα γίνουν με σταυρό, (αν γίνουν μέσα στο 18μηνο) διότι έτσι αρχίζει από την ημέρα που έγιναν εκλογές με σταυρό, η ημερομηνία δηλαδή. Άρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Μην αγχώνεστε, εκλογές, δεν θα γίνουν, σας βλέπω στα πανιά, αλλά ο άνεμος, δεν είναι ούριος για εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όσο αναφορά στην παραχώρηση εγκαταστάσεων του beach volley στο Υπ. Δικαιοσύνης σημείωσε πως (Τα δικαστήρια) «θα πάνε κάπου αλλού. Αλλά και τα Δικαστήρια αναζητούν χώρους, κάπου πρέπει να πάνε, θα γίνουν λοιπόν στο Ρουφ. Αφού κάποιοι πούλησαν, όπως πούλησαν το Ελληνικό... και τελικά βρέθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που είχε και την ευθύνη να είναι και σε λίστες. Ο κ. Δημητρίου είναι».