X

Γεροβασίλη: “Έκφραση ήττας” η οργή του Μητσοτάκη

Η απάντηση της Κυβέρνησης στην σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας

Ant1news


«Είναι τουλάχιστον προκλητικό να υποδύεται ο κ. Μητσοτάκης τον πολιτικό που εμφανίστηκε μόλις εχθές πάνω στην γη, με μοναδικό του σκοπό να υπερασπιστεί τους αδύναμους και το δημόσιο συμφέρον», αναφέρει σε δήλωση της η Κυβερνητική Εκπρόσωπος απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση, για την οποία η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «αποτελεί έκφραση αισθήματος ήττας η οργή που εκδηλώνει για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε, και μια περίοδος πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ανάκαμψης έχει ήδη ξεκινήσει».

«Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, γιατί η παραμονή του στην αντιπολίτευση θα είναι μακρά», καταλήγει η Όλγα Γεροβασίλη.

Απάντηση στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είχε δώσει νωρίτερα και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ καταστροφολογίας απο τον Κ. Μητσοτάκη».