X

Σύννεφα σκιάζουν τον “γάμο” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αφορμή το “φλερτ” του Νίκου Φίλη με το ΠΑΣΟΚ «κι ας βρωμάει», σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην υπουργού Παιδείας.

Ant1news


Κάθε άλλο παρά ανέφελος φαίνεται πως είναι πλέον ο “γάμος” των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά την δήλωση Φίλη στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ότι φυσικός σύμμαχος της Κουμουνδούρου είναι το ΠΑΣΟΚ «κι ας βρωμάει».

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, έστω και με καθυστέρηση περίπου μιας εβδομάδας, αντέδρασε οργισμένα, μέσω facebook,  στο “φλερτ” Φίλη με τη Χαριλάου Τρικούπη. Παράλληλα, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, διεμήνυσε, δια των ερτζιανών, ότι ο “γάμος” με τους ΑΝΕΛ ήταν για λόγους αμοιβαίου συμφέροντος αλλά τώρα έφτασε το τέλος εποχής.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης  Καμμένος απευθυνόμενος στον Νίκο Φίλη, έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα».

 

Από την πλευρά του ο Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, “Λέσχη 97,6” αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση σημείωσε πως «έχω ήδη πει ότι ήταν ένας γάμος αμοιβαίου συμφέροντος και έχει φτάσει το τέλος εποχής». Ταυτοχρόνως έδειξε πως συμπλέει με τον Νίκο Φίλη υπογραμμίζοντας ότι «προφανώς και είμαστε πιο κοντά ιδεολογικά με τη Σοσιαλδημοκρατία».