X

Στην Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας

Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το πρόβλημα της σχολικής στέγης στον Εύοσμο. Θα επισκεφτεί και το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.

Ant1news

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απ ' όπου θα εξαγγείλει σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος της σχολικής στέγης στον Εύοσμο, όπως ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου από το Υπουργείο Παιδείας.

Στον Εύοσμο εδώ και πολλά χρόνια οι μαθητές κάνουν μαθήματα σε 11 κοντέινερ που αντικαθιστούν τα σχολικά κτήρια.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί και το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο προκειμένου μάλιστα να κάνει ανακοινώσεις για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Στο δήμο Ευόσμου είναι επί ποδός για την αναμενόμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού. Όπως τόνισε ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας, «εμείς είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε και ο χώρος του κέντρου υγείας έχει ετοιμαστεί. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν από το γραφείο του για την τελική του απόφαση».

Το συγκεκριμένο κέντρο υγείας είναι από τα μεγαλύτερα στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε χιλιάδες πολίτες, ενώ προσφάτως άρχισε να λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ενώ ετοιμάζονται και δέκα περιφερειακά ιατρεία, που θα υπάγονται σ' αυτό.