X

Τόσκας στον ΑΝΤ1: Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. η απελευθέρωση Λεμπιδάκη (βίντεο)

Συγχαρητήρια Τόσκα στην Ελληνική Αστυνομία, μέσω του Καλημέρα Ελλάδα. Τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ant1news

Για «μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας» έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Λεμπιδάκη, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.

«Η Αστυνομία είχε τις πληροφορίες, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει», επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως το «σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος είναι σώος και βρίσκεται κοντά στους δικούς του».

Όπως είπε ο Ν.Τόσκας,η πρώτη κίνηση του Κρητικού επιχειρηματία ήταν να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς. «Είναι αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του», συμπλήρωσε και τόνισε πως:

«Η άμεση απελευθέρωση και η άμεση σύλληψη είναι μεγάλες επιτυχίες για την Ελληνική Αστυνομία».

«Όλοι θα θέλαμε να έχει τελειώσει πιο πριν αυτή η ιστορία, αλλά αποφεύγαμε βεβιασμένες κινήσεις. Έπρεπε να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή, σε συνεργασία με την οικογένεια, ώστε να διασφαλιστεί η ζωή του», είπε ο Υπουργός και κατέληξε πως «τώρα και ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και λύτρα δεν έχουν καταβληθεί και έχουν γίνει συλλήψεις».

Τσίπρας: Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα

Τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία έδωσε μέσω Twitter ο Πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι, "οραμά μας είναι μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική στους πολίτες.

 

Μητσοτάκης: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιχειρησιακές δυνατότηες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωση του Μ.Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότηες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές".

 


Φώφη Γεννηματά: Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ.

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η Φώφη Γεννηματά, λίγο μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

"Ανακούφιση για το αίσιο τέλος της ομηρείας του Μ.Λεμπιδάκη και της πολύμηνης ταλαιπωρίας της οικογένειάς του.Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ.".

 

Σταύρος Θεοδωράκης: Μπράβο στους αξιωματικούς της Αστυνομίας

Μέσω Twitter έδωσε και ο επικεφαλής του Ποταμιού τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία.

«Μπράβο στους αξιωματικούς, γυναίκες & άντρες της αστυνομίας που σιωπηλά & μεθοδικά κατάφεραν για άλλη μια φορά να νικήσουν τους απαγωγείς», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

 

ΑΝΕΛ: Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι και να έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία έδωσαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν:

«Θερμά συγχαρητήρια στους αξιωματικούς, άνδρες και γυναίκες, της Ελληνικής Αστυνομίας για την αίσια έκβαση στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη και της πολύμηνης ομηρείας του. Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ μεγάλη επιτυχία των ελληνικών αστυνομικών αρχών που επέδειξαν μεθοδικότητα, υψηλό επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση μιας εξαιρετικά λεπτής και σοβαρής υπόθεσης.

Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι και να έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία».

ΣΕΒ: Επιβεβαίωση της υψηλής τεχνογνωσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για την απελευθέρωση του επιχειρηματία εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανιών:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και σε όλους όσους συνέβαλαν στην εξιχνίαση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Η σημαντική αυτή επιτυχία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Ελληνική Αστυνομία στη διαλεύκανση εγκληματικών ενεργειών, όπως είναι οι απαγωγές. 

Η ποιότητα των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας που έχει ανάγκη η χώρα συνδέεται ευθέως με την ύπαρξη ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και αποτελεσματικής πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος. Στον Μιχάλη Λεμπιδάκη και την οικογένειά του ευχόμαστε  να αφήσουν γρήγορα πίσω τους την οδυνηρή αυτή περιπέτεια, που τόσο τους ταλαιπώρησε».