X

Νεφελούδης: Πολιτική αλητεία από το ΠΑΜΕ

"Το ΠΑΜΕ έχει αντιγράψει τον Ρουβικώνα" δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, προκαλώντας την αντίδραση βουλευτή του ΚΚΕ.

Ant1news

Ως «πολιτική αλητεία» χαρακτήρισε τη χθεσινή εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Ανδρέας Νεφελούδης , με δηλώσεις του στον «Αθήνα 9.84». 

Όπως είπε, «με λοστάρια τραμπουκισμούς μπούλινγκ απέναντι στην υπουργό και με κίνδυνο σωματικής ακεραιοτητας των εργαζομένων…. αυτό δεν έχει σχέση με συνδικαλισμό αλλά με πολιτική αλητεία» .

Στην συνέντευξή του ο κ. Νεφελούδης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους για να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαφωνίας . «Ποτέ δεν τραμπουκίσαμε. Αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούσε μερίδα πολιτικής αντιπαράθεσης- λέγε με Ρουβίκωνα -που έχει αντιγράψει το ΠΑΜΕ.  Σήμερα θα κάνουμε αποτίμηση των ζημιών και θα στείλουμε το λογαριασμό στο ΠΑΜΕ».

Οι δηλώσεις του κ. Νεφελούδη προκάλεσαν αντιδράσεις από την πλευρά του ΚΚΕ. Ο βουλευτής του κόμματος κ. Χρήστος Κατσώτης σε δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό απάντησε ότι:

«Πολιτική αλητεία είναι αυτό που κάνει η κυβέρνηση, η οποία τα έχει δώσει όλα στο μεγάλο κεφάλαιο. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις βρίσκεις από κάτω τον κύριο Νεφελούδη, είναι άνθρωπος της εργοδοσίας, τους έχει υπηρετήσει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα»  είπε και όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Τι θα μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ; Θα μας συλλάβει,  θα μας στείλει εξορία; ρωτάμε. Εδώ καταστρέφουν τη ζωή του εργαζόμενου και του λαού, επειδή έτυχε στη διαδικασία μίας δράσης να σπάσει ένα τζάμι είναι τραμπουκισμός; Εμείς να το καλύψουμε το κόστος; Γιατί να το καλύψουμε εμείς; Εμείς το σπάσαμε;»