X

Τσίπρας: αποδεκτή η παραίτηση Ζουράρι

Τι δρομολογεί η αποδοχή της παραίτησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ απο την θέση του Υφ. Παιδείας. Ποιoς αναλαμβάνει τα καθήκοντα του. Νέες δηλώσεις Ζουράρι.

Ant1news

"Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι", αναφέρει ανακοίνωση του Μαξίμου, μετά απο τις προσβλητικές αναφορές του για οπαδούς ομάδων, τις οποίες ωστόσο ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε ως "αριστοφανική σάτιρα". 

Της ανακοίνωσης του Μαξίμου είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνομιλία του Πρωθυπουργού με τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, δεν πρόκειται να γίνει - τουλάχιστον άμεσα - αντικατάσταση του παραιτηθέντος Υφυπουργού, αλλά τις αρμοδιότητες του θα καλύπτει ο Υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε συνομιλία χθες στην Βουλή με τον Πάνο Καμμένο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο, ο Κώστας Ζουράρις συναντήθηκε και με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στην Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση, έγινε σε καλό και φιλικό κλίμα.

Όλα αυτά, ενώ αυξάνεται η σεναριολογία και η φημολογία για ανασχηματισμό μετά απο το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου, οπότε και η Κυβέρνηση ευελπιστεί, μετά απο την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου απο την Βουλή, να κλείσει η γ΄ αξιολόγηση.

Ζουράρις: είμαι εκδοροσφαγεύς Παοκάρα!

Την ίδια στιγμή ο κ. Ζουράρις συνεχίζει να αντιμετωπίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του, προκαλώντας κυβερνητικό πρόβλημα.

Σε συνέντευξη του στο «ΘΕΜΑ 104,6» κι ανάμεσα σε αναφορές του για το «Σκοπιανό» αλλά και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκάλεσε σοφό, αναφέρθηκε και στα ποδοσφαιρικά….

Ερωτηθείς τι ομάδα είναι απάντησε «εκδοροσφαγεύς Παοκάρα» για να συμπληρώσει, «Και μυαλό να είχαμε, που δεν έχουμε, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε».