X

Δημήτρης Καμμένος στον ΑΝΤ1: δεν θα υπάρξει άμεσα λύση στο Σκοπιανό (βίντεο)

Με αιχμηρά σχόλια απάντησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Υπουργό Εσωτερικών.

Ant1news

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, απαντώντας στις αιχμές του Υπουργού Εσωτερικών, μέσω του Καλημέρα Ελλάδα, ζήτησε να μην γίνονται «εχθρικές δηλώσεις από τον ένα προς τον άλλον», τονίζοντας πως «οι θέσεις των ΑΝΕΛ είναι σαφείς εδώ και χρόνια».

Επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα πέντε ονόματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καθώς, όπως είπε, «έχουν αλυτρωτικές τάσεις».

«Θέλουμε ο Πρωθυπουργός να έχει καλές διαπραγματεύσεις και είμαι σίγουρος ότι δε θα αφήσει να υπάρχουν αλυτρωτικές τάσεις», είπε εκτιμώντας ότι «δεν θα υπάρξει άμεσα λύση» στο ζήτημα του Σκοπιανού.

Ο Βασίλης Κικίλιας, από την πλευρά του, δήλωσε από το στούντιο του Καλημέρα Ελλάδα ότι θα πάει στη συγκέντρωση που προγραμματίζεται να γίνει στην Αθήνα για το Σκοπιανό και κληθείς να απαντήσει αν η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει την πρόταση που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, καθώς όπως είπε, «ούτε η κυβέρνηση έχει σαφή θέση». Ξεκαθάρισε, τέλος ότι, «τη θέση της ΝΔ την εκφράζει ο πρόεδρός της».