X

Μαξίμου κατά ΝΔ για “αγκάλιασμα της ακροδεξιάς”

Σφοδρή επίθεση της Κυβέρνησης με αφορμή τις απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά. Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία.

Ant1news

Ολομέτωπη επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπολύει το Μαξίμου, με αφορμή τις απειλές με «σφαίρες για τους προδότες» από επικεφαλής κόμματος (για την οποία έχει ήδη κινηθεί διαδικασία για εισαγγελική έρευνα) και τις απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά, που αποκάλυψε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Τόσκας.

«Μετά τις «σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. 

Ενόψει του συλλαλητηρίου της Αθήνας, όπως σημειώνει το Μαξίμου, αναφερόμενο στην διένεξη για το Σκοπιανό,  «η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές. Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους». 

ΝΔ: οι πολίτες ξέρουν ποιός δείχνει ανοχή στην βία

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται. Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών. Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες», αναφέρει σε απάντηση της η Νέα Δημοκρατία.