X

Δημήτρης Καμμένος: αν δεν τους αρέσει ο αριθμός, ας πάνε για δημοψήφισμα

Να «ακούσει» το μήνυμα του κόσμου κάλεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ την κυβέρνηση, ενώ έκανε επιτέθηκε στην ΕΛ.ΑΣ..

Ant1news

Να ακούσει το μήνυμα  «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία», κάλεσε ο Δημήτρης Καμμένος την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «οι 500.000 κόσμου (που εκτιμά ότι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο) είναι 12% σε ψήφους».

Όπως ξεκαθάρισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα».

Ο ίδιος επιτέθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων, σημειώνοντας ότι «η ΕΛ.ΑΣ. έγινε ρεζίλι».

«Ας σταματήσουμε την αριθμολαγνία δεν έχει τόση σημασία έχει αν ήταν 300.000 ή 500.000 ή 600.000 ο κόσμος χθες στο Σύνταγμα και να ακούσουμε το μήνυμα των Ελλήνων, είπε σχετικά και πρόσθεσε: «140.000 δεν ήταν και αυτό κάνει ρεζίλι αυτόν που το έβγαλε χωρίς λόγο και ως μη όφειλε».

Για το ίδιο θέμα εκτίμησε: «δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός μας ταυτίζεται με αυτή την ανακοίνωση»».

Στο πολιτικό σκέλος, επανέλαβε τη θέση των ΑΝΕΛ ότι, «δε θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία» και πρότεινε «οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις».

Αναφορικά με τον ειδικό διαπραγματευτή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς είπε ότι, έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα του να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική», ανέφερε.