X

Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Το μήνυμα του ΥΕΘΑ απο την Ανδραβίδα και τα σενάρια ρήξης. Συνεδριάζει και η ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ant1news

Με επίκεντρο τους χειρισμούς που θα επιλέξει η κυβέρνηση στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που το μεσημέρι, σύμφωνα με το ΑΠΕ μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια απο τις Φυλακές Αδριανούπολης όπου κρατούνται για 20 ημέρες, συναντώνται σήμερα Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος. 

Ενώ αρχικά πληροφορίες ανέφεραν ότι η συνάντηση θα γινόταν στις 12.00 το μεσημέρι, τελικά μετατέθηκε για τις 17.00 το απόγευμα όπως, μάλιστα έκανε γνωστό ο Πάνος Καμμένος, από την Ανδραβίδα όπου βρίσκεται για την άσκηση "Ηνίοχος 2018" κάνοντας κι ένα σχόλιο για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος σύμφωνα με το οποίο ο Πρωθυπουργός με τον Υπουργό Άμυνας είχαν «θυελλώδη» συνάντηση την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι του Πρόεδρου των ΑΝΕΛ στο Καβούρι, όπου αναδείχθηκαν πλήρως οι διαφωνίες τους τόσο στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτών όσο και σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.

«Είναι ευσεβής πόθος της Νέας Δημοκρατίας και του Φιλελεύθερου», είπε μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.  «Θυμώνουν και ξεθυμώνουν, τους νοιάζει μόνο η καρέκλα», απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως τα δημοσιεύματα για δήθεν ρήξη στις σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου αποτελούν προσπάθεια αντιπερισπασμού της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο Novartis.  Εν τω μεταξύ, σήμερα συνεδριάζει και η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ με βασικά θέματα το Σκοπιανό και την συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στην Τουρκία.