X

Κατσίκης στον ΑΝΤ1: 16 ετεροφοβικοί ζητούν την παραπομπή μου (βίντεο)

«Βιώνω τη δικτατορία του διαφορετικού», δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, που εξαπέλυσε επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

«Δεν υπήρξα ομοφοβικός ούτε σκοταδιστής και δεν έχω να εξετάσω καμία θέση και στάση μου. Ήμουν ξεκάθαρος και δεν παίρνω τίποτα πίσω», δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης, ξεκαθαρίζοντας εκ νέου ότι δεν «εξίσωσε» τους ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους, στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για την ψήφιση του νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβανόταν το άρθρο που προβλέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο πέρασε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια.

Ο Κ.Κατσίκης κατηγόρησε τα Μέσα ότι παραποιήσαν τις δηλώσεις του για να «κατασκευάσουν ειδήσεις» και ισχυρίστηκε ότι «βιώνει τη δικτατορία του διαφορετικού».

Κληθείς να σχολιάσει την παραπομπή του που ζητούν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή που κατέθεσαν στον πρόεδρο της Βουλής, είπε πως « 16 ετεροφοβικοί προστάτες της κονότητας ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, γκέι, τρανσέξουαλ, ζητάνε από τον πρόεδρο της Βουλής την παραπομπή μου».

Όπως είπε, δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής, ούτε όμως και την ύπαρξή της, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τη βασιμότητά της, αλλά ούτε τι ζητούν οι 16.

Δήλωσε όμως ότι «αυτοί που κατέθεσαν την επιστολή κορόιδευαν τον ελληνικό λαό».

Τέλος, μιλώντας για τη συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «το ότι σε κάθε πράγματα συνεργαζόμαστε σε κάποια πράγματα που υποχρεωνόμαστε, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε σε άλλα».