X

Κουρουμπλής: κανείς δε λέει ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια

Ο Υπουργός Ναυτιλίας για την έξοδο από τα μνημόνια. Τι λέει για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την κεντροαριστερά.

Ant1news

«Δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο χειρισμό. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6, ο Υπουργός Ναυτιλίας, σχολίασε τις δηλώσεις του Τάσου Πετρόπουλου, σχετικά με τις περικοπές των συντάξεων, λέγοντας ότι «ο Πετρόπουλος είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή».

Αναφορικά με την επιλογή του να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι επρόκειτο για «μια συνειδητή επιλογή», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την κεντροαριστερά, είπε πως «δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

«Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.  Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε σχετικά ο Π. Κουρουμπλής.

«Κυκλοφορώ στον δρόμο και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία του Τσίπρα», κατέληξε ο Υπουργός Ναυτιλίας.