X

Επιμένει ο Πολάκης στις προκλητικές δηλώσεις του κατά των ΜΜΕ (βίντεο)

Νέο μήνυμα του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας μέσω social media. Ολόκληρο το βίντεο με την αντιπαράθεση που είχε με δημοσιογράφους.

Ant1news

Συνέχεια στο “θερμό επεισόδιο” που είχε την Τετάρτη με δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” έδωσε μέσω Facebook ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Κάνοντας λόγο για «στοχευμένη ατζέντα που στόχο έχει να αμαυρώσει το έργο αναστήλωσης της Δημόσιας Υγείας», o κ. Πολάκης υποστήριξε ότι «δεν συνάδει να είσαι Υπουργός που καθημερινά κάτι έχει να επιδείξει στον τομέα του, να βγαίνεις από εγκαίνια επέκτασης και εκσυγχρονισμού κεντρικού νοσοκομείου της χώρας και ξαφνικά να περιστοιχίζεσαι από εριστικούς δημοσιογράφους που επιχειρούν να σου επιβάλλουν ατζέντα δηλώσεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα με τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαιας, ο οποίος φέρεται να προσκόμισε πλαστά πτυχία, αλλά και για το θέμα του θανάτου δύο παιδιών στην επαρχία μετά από περιτονίτιδα.

Χάνοντας την ψυχραιμία του ο κ. Πολάκης καταφέρθηκε εναντίον των εκπροσώπων του Τύπου. «Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όλοι σας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για τα παιδιά, ο κ. Πολάκης απευθύνθηκε στη ρεπόρτερ και την ρώτησε ειρωνικά «και ποια είσαι εσύ για να σου απολογηθώ;».

Τέλος, λίγο πριν φορέσει το κράνος του για να αποχωρήσει, είπε χαρακτηριστικά «Μόνος μου και όλοι σας. Σας έχω!».

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κοινοποίησε βίντεο στο οποίο καταγράφεται ολόκληρος ο διάλογος που είχε με τους δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο: