X

H “υπόκλιση” του Πρωθυπουργού στον “φούρναρη της Κω”

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Διονύση Αρβανιτάκη. Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ant1news

Με επαινετικά λόγια αποχαιρετά ο Πρωθυπουργός τον Διονύση Αρβανιτάκη, τον βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση "φούρναρη της Κω”, που έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και συμπαράστασης στους πρόσφυγες που έφθαναν στο νησί του.

Σε ανάρτηση του, στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρει «ο Διονύσης Αρβανιτάκης στάθηκε καθημερινά και έμπρακτα με αλληλεγγύη στο πλευρό των κατατρεγμένων προσφύγων, μέχρι το τέλος της ζωής του. Η προσφορά του θα αποτελεί πάντοτε παράδειγμα ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

 

Προκόπης Παυλόπουλος: Ο Διονύσης Αρβανιτάκης μπόλιασε τον Πολιτισμό της Ευρώπης με τον αξιακό κώδικα του Ελληνικού Πολιτισμού

«Ο Διονύσης Αρβανιτάκης μπόλιασε τον Πολιτισμό της Ευρώπης με τον αξιακό κώδικα του Ελληνικού Πολιτισμού, μέσ’ από τις εμβληματικές αρχές του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για τον θάνατο του Διονύση Αρβανιτάκη, του φούρναρη της Κω, που είχε γίνει γνωστός σε όλη την Ευρώπη για την καθημερινή και συνεχή βοήθεια του στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.