X

Τσίπρας: Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε μεγάλο κενό

Τηλεφωνική επικοινωνία του ΠτΔ με τον Δ. Γιαννακόπουλο. Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός για τον επιχειρηματία και «λάτρη» του Παναθηναϊκού. Τα μηνύματα του Κυρ. Μητσοτάκη και άλλων αρχηγών.

Ant1news

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός τονίζει πως η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του εκλιπόντος, μέσω μιας ανάρτησης του, στον λογαριασμό του Πρωθυπουργού, στο Twitter.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

 

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρει «ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

 

Σε δήλωση του, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός αναφέρει “ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες επιχειρηματίες στο χώρο του φαρμάκου. Ξεκινώντας από το φαρμακείο του πατέρα του, εξελίχθηκε σε έναν ισχυρό παράγοντα της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας και της παραγωγικής οικονομικής δραστηριότητας της χώρας. Ξεχωριστός επίσης ήταν ο ρόλος του και στο χώρο του αθλητισμού. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στους ανθρώπους της επιχείρησής του”.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε. Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον κόσμο του Παναθηναϊκού», έγραψε στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης.