X

Νέο ένταλμα για τον Αναστάσιο Πάλλη

Οι αρμόδιες αρχές εξέδωσαν νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη.

Ant1news



Νέο ένταλμα σύλληψης για τον καταζητούμενο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη εκδόθηκε από τις εισαγγελικές αρχές, έπειτα από την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε την Τετάρτη σε βάρος του για διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού με τον επιστάτη του, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Ο επιστάτης της έπαυλης, όπου βρέθηκε ο οπλισμός, έλαβε προθεσμία από τον 17ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν κάθε υπόθεση στην οποία υπάρχει εμπλοκή του επιχειρηματία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση του με τη Χρυσή Αυγή και τη χρηματοδότηση της οργάνωσης. Επιπλέον θα διενεργηθεί εξονυχιστικός έλεγχος και στα οικονομικά των εταιρειών του για τον ίδιο σκοπό.

Όσον αφορά στα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, οι διωκτικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν την προέλευσή τους.

Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση του επιχειρηματία, θεωρείται ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, Έντουαρντ Πρίνγκολ Στέισι, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.