X

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μάριος Βαρότσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μάριος Βαρότσης και εγγύηση 300.000 ευρώ.

Ant1news



Της Έρρικας Βαλλιάνου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων.

Παράλληλα, στον Μάριο Βαρίτση επιβλήθηκε το ποσό των 300.000 ευρώ ως εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του αναφέρει «Δεν μπορούν να κρίνουν  τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δόθηκαν το 2008 και το 2009 με τα σημερινά δεδομένα. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όμως έδινε δάνεια με μεγάλες δικλίδες ασφαλείας σε επιχειρηματίες με πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Για την Τρίτη έχει λάβει προθεσμία ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο.

Όσον αφορά στον Άγγελο Φιλιππίδη, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, δεν είναι γνωστό το πότε θα εκδοθεί στην Ελλάδα. Ο Άγγελος Φιλιππίδης έχει οδηγηθεί στις φυλακές Μαλτεπέ, μετά τη σύλληψή του σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, σε εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του για την υπόθεση των επισφαλών δανείων.