X

Την υπερασπιστική του γραμμή καταστρώνει ο Άγγελος Φιλιππίδης

Για τις επόμενες κινήσεις του αποφασίζει ο Άγγελος Φιλιππίδης με τους δύο δικηγόρους του, έναν Έλληνα και μια Τουρκάλα, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ant1news



Της Έρρικας Βαλλιάνου

Στις φυλακές του Μάλτεπε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης συζητά με τον έλληνα και την Τουρκάλα δικηγόρους του, προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους για τις επόμενες κινήσεις τους. 

Ο δικηγόρος του Θανάσης Βαρλάμης πέταξε το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και συζήτησε με την τουρκάλα δικηγόρο που έχει προσλάβει ο Φιλιππίδης, η οποία και του είπε ότι τα έγγραφα από την Αθήνα έχουν φτάσει στην Άγκυρα και στο τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, όχι όμως στην Κωνσταντινούπολη. 

Σύμφωνα με την τουρκική νομοθεσία μόλις τα έγγραφα φτάσουν στο δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης θα πρέπει εντός 48 ωρών να καλέσουν στο δικαστήριο τον Άγγελο Φιλιππίδη, για την τελική απόφαση περί έκδοσης ή όχι. 

Ο Έλληνας δικηγόρος του θα εκθέσει στον Άγγελο Φιλιππίδη ακριβώς πως έχε το κατηγορητήριο σε βάρος του και θα καταστρώσουν την υπερασπιστική τους γραμμή από εδώ και πέρα.