X

Νέο ένταλμα σύλληψης για Φιλιππίδη

Νέα τροπή στο θρίλερ με την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα, μετά την έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης.

Ant1news

Της Έρρικας Βαλλιάνου

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον ήδη κρατούμενο στις φυλακές του Μάλτεπε στην Τουρκία, Άγγελο Φιλιππίδη, εξέδωσε την Πέμπτη ο ανακριτής Γ. Ανδρεάδης, μετά και τη συμπληρωματική δίωξη από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, εναντίον όλων των μελών του ΔΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοίκησής του, για τα νέα στοιχεία περί δανειοδότησης του επιχειρηματία Ευθυμίου.

Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από τον έλεγχο που έχει κάνει ο εισαγγελέας Παναγιώτης Νικολούδης, επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η νέα εξέλιξη περιπλέκει ακόμη περισσότερο την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα, ενώ ο συνήγορός του Αθανάσιος Βαρλάμης, ο οποίος χθες βρισκόταν στην Τουρκία, σημείωσε ότι η πλευρά του πελάτη του δεν γνωρίζει τίποτα από τα αναγραφόμενα σήμερα στον Τύπο, περί ανταλλαγής του με Τούρκους πράκτορες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, βρίσκεται σε εξέλιξη το σκληρό μπα ντε φερ ανάμεσα στις ελληνικές και τις τουρκικές αρχές για την ανταλλαγή κρατουμένων. Στη λίστα των Τούρκων φέρονται να είναι δύο πράκτορες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών κι ένας Κούρδος κατηγορούμενος για τρομοκρατία, που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές.