X

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς ο Φιλιππίδης

Ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς βρίσκεται από το πρωί ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης.

Ant1news

Ο ίδιος απαντά στις ερωτήσεις, για να αποκρούσει τις κατηγορίες για τα επισφαλή δάνεια, που έδωσε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την περίοδο της θητείας του.

Με ένα ογκώδες υπόμνημα, που έθεσε υπόψη του ανακριτή, ο κ. Φιλιππίδης θα επιχειρήσει να αποδομήσει το βαρύ κατηγορητήριο, που έχει συνταχθεί σε βάρος του αλλά και να πείσει ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, ώστε να μην κριθεί προφυλακιστέος.

Ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών αρχών από την περασμένη Τετάρτη, είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της απιστίας και της άμεσης συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με τα δάνεια που χορηγήθηκαν επί διοίκησης του σε επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγελος Φιλιππίδης αναφέρεται γενικά σε όλες τις δανειοδοτήσεις από τα πιστωτικά ιδρύματα, κυρίως την τελευταία περίοδο προτού αρχίσει η οικονομική κρίση.