X

Άρση ασυλίας και μη υπόδικων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ζητούν οι ανακρίτριες

Την άρση ασυλίας των μη υπόδικων υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ζητούν με αίτημά τους προς τη Βουλή οι ανακρίτριες της υπόθεσης, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Ant1news

Οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες ζητούν την άρση ασυλίας των βουλευτών, προκειμένου να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, κρίνουν ότι πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, με σκοπό την τροφοδοσία της εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος των ήδη κατηγορουμένων βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη, Στάθη Μπούκουρα, Νίκου Μίχου, Γιάννη Λαγού και του γενικού γραμματέα της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το αίτημα άρσης της ασυλίας των μη υπόδικων βουλευτών του κόμματος.  

«Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές, στους δήμους και τις περιφέρειες έδωσε εντολή σε κάποιους αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές μας», σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε πως μετά από όλα αυτά «η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και θα σαρώσει στις εκλογές του Μαΐου». 

«Όλοι αυτοί οι προδότες, πολιτικοί και δικαστικοί που διαπράττουν εσχάτη προδοσία έναντι του του Ελληνικού Λαού, του Πολιτεύματος και της Πατρίδας θα τιμωρηθούν σκληρά», καταλήγει.