X

«Δένουν»… με sms τον Γιάννη Λαγό

Tα γραπτά –μηνύματα-... μένουν και «καίνε» τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Ant1news


Της Έρρικας Βαλλιάνου

Μηνύματα στο τηλέφωνο του βουλευτή της ΧΑ Γιάννη Λαγού αποκαλύπτουν στην ανάκριση την πρόθεση και τη συνεννόηση των μελών της οργάνωσης πριν από το χτύπημα σε στέκι αλλοδαπών στην Ηλιούπολη, με το όνομα «Συνεργείο ».

12/7
SMS  προς Λαγό:
Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξατε λάδια και τους γρασάρατε;

18/7
SMS  προς Λαγό:
Έμαθα ότι στα Κάτω Πατήσια στην οδό Μηταράκη και Κουρμούλη γωνία υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρασκευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω

11/7
SMS  Λαγός προς τρίτο:
Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό. Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε στις 10 και μισή.

Εν τω μεταξύ, στις εφέτες ανακρίτριες έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 100 μάρτυρες κατηγορίας ενώ οι κατηγορούμενοι φθάνουν τους 50.

Σε απολογία έχουν κληθεί επιπλέον 16 άτομα χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους έχει ζητηθεί άρση της ασυλίας τους.