X

Τα «βραχιολάκια» προχωρούν!

Το υπουργείο Δικαιοσύνης προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάθεση της πιλοτικής εφαρμογής της ηλεκτρονικής επιτήρησης κρατουμένων.

Ant1news

Διαγωνισμό (με σύντμηση προθεσμίας) για την επιλογή αναδόχου στον οποίο θα ανατεθεί η «πιλοτική εφαρμογή της λειτουργίας του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρησης υπόδικων, κατάδικων και κρατούμενων σε άδεια», προκήρυξε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο διαγωνισμός θα είναι κλειστός, με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Επίσης, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλουν δακτυλογραφημένη αίτηση συμμετοχής έως τις 6 Ιουνίου (ημέρα Παρασκευή).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην Α΄ φάση οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τις αιτήσεις προκειμένου να προκριθούν στη Β΄ φάση αυτοί που θα κληθούν να υποβάλουν προσφορά (τεχνική-οικονομική) και να αξιολογηθούν για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου, με κριτήριο αξιολόγησης τη χαμηλότερη τιμή.

Τέλος, η επιλογή των υποψηφίων που θα κληθούν να υποβάλουν προσφορά στη Β΄ φάση του διαγωνισμού, θα γίνει με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης ύστερα από γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής. Η ίδια επιτροπή είναι αρμόδια για την αξιολόγηση των προσφορών και την γνωμοδότηση κατακύρωσης του έργου.