X

Μπαράζ απολογιών για τη Χρυσή Αυγή

Με τις απολογίες των υπολοίπων βουλευτών, που κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συνεχίζεται η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ant1news

Της Λίας Κοντοπούλου

Αύριο ενώπιον των ανακριτριών θα δώσει εξηγήσεις ο Νίκος Κούζηλος, την Πέμπτη η σύζυγος του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, ενώ την Παρασκευή απολογείται ο Μιχάλης Αρβανίτης. 

Ο Δημήτρης Κουκούτσης, που απολογήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο του επεβλήθη ο όρος του κατ' οίκον περιορισμού, με εξαίρεση τη μετάβασή του στη Βουλή για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και σε νοσοκομείο, εφόσον χρειαστεί.

Μέχρι τις 23 του μήνα από το ανακριτικό γραφείο θα έχουν περάσει και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος που αντιμετωπίζουν την ίδια κακουργηματική κατηγορία, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ενώ θα ακολουθήσουν οι κλήσεις σε απολογία των υπολοίπων βουλευτών που βαρύνονται με συμπληρωματικές κατηγορίες.