X

Τον αλβανό εργάτη τους "καρφώνουν" οι πέντε έλληνες για την ηρωίνη

Αθώοι δηλώνουν οι πέντε Έλληνες που απολογούνται στον ανακριτή Πειραιά και ρίχνουν τις κατηγορίες στον Αλβανό που δούλευε στη βίλα τους.

Ant1news

Αρνούνται κάθε κατηγορία που τους αποδίδεται και δηλώνουν άγνοια για την ποσότητα μαμούθ της ηρωίνης που εντοπίστηκε στην αποθήκη της βίλας στη Φιλοθέη η 73χρονη ιδιοκτήτρια, κόρη της,  ο σύντροφος της κόρης της και ο πρώην σύζυγός της που απολογούνται στον ανακριτή Πειραιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες καρφώνουν ως υπεύθυνο το νεαρό αλβανό ο όποιος παραδόθηκε αυτοβούλως και επίσης κατηγορείται.

Θα υποστηρίξουν ότι ο νεαρός ο οποίος δούλευε στο σπίτι εδώ και 8 χρόνια και ήταν έμπιστος της οικογενείας έχοντας πρόσβαση σε όλους τους χώρους του σπιτιού και τις αποθήκες πιθανώς να εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη τους και να αποθήκευσε τα ναρκωτικά.

Επίσης τόσο ο 40χρονος εφοπλιστής όσο και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τους πέντε τούρκους που συνελήφθησαν να συσκευάζουν την ηρωίνη στην αποθήκη στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, Σάκη Κεχαγιόγλου,  η διαρρύθμιση και η έκταση του σπιτιού αποδεικνύει ότι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν παντού τι συμβαίνει, καθώς ο Αλβανός τον οποίο «φωτογραφίζουν» ως «εγκέφαλο» είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε μια αποθήκη που δεν χρησιμοποιούσαν.