X

Προφυλακιστέοι οι πέντε Τούρκοι για την υπόθεση με την ηρωίνη

Οι πέντε Τούρκοι απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση με τον ένα τόνο ηρωίνης.

Ant1news

Προφυλακιστέοι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, που βρέθηκε έπειτα από μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.

Οι συλληφθέντες φέρονται να αρνήθηκαν όλοι τις κατηγορίες και να προέβαλαν ο καθένας διαφορετικούς λόγους και ισχυρισμούς.

«Ο πελάτης μου που είναι Ελληνοτούρκος, ενεπλάκη στην υπόθεση ως διερμηνέας ενός εκ των συγκατηγορουμένων που είναι παλαιός οδηγός φορτηγού και είχε ανάγκη διεκπεραίωσης υποθέσεών του» τόνισε ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης. Προσέθεσε επίσης ότι ο πελάτης του βρέθηκε προ εκπλήξεως στην υπόθεση, καθώς εκλήθη μόνο για τη διεκπεραίωση σύστασης κάποιας εταιρείας στο Βέλγιο, η οποία επρόκειτο να έχει εδώ νόμιμες δραστηριότητες.

Χθες, είχαν κριθεί προφυλακιστέοι τόσο ο 40χρονος εφοπλιστής, όσο και η πρώην σύζυγος του με τον σύντροφός της.

Αντίθετα, αφέθησαν ελεύθερες χωρίς κανένα περιοριστικό όρο η 73χρονη μητέρα της πρώην συζύγου του εφοπλιστή και ιδιοκτήτρια της βίλας της στην Φιλοθέη, καθώς και η οικιακή βοηθός. 

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο Αλβανός ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως την περασμένη Παρασκευή.