X

Στις ανακρίτριες Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός

Ενώπιον των ανακριτριών, για  συμπληρωματική απολογία, θα βρεθούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς, καθώς και ο γραμματέας του ναζιστικού κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ant1news

Για συμπληρωματική απολογία θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτριών σήμερα οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς, όπως και ο γραμματέας του ναζιστικού μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο Μιχαλολιάκος απολογείται, όπως και ο Λαγός, για το κακούργημα της παράνομης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. Ο Παππάς για το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και για το αυτό της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Χθες οι Μίχος και Κασιδιάρης, οι οποίοι επίσης απολογούνταν συμπληρωματικά, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, για να απολογηθούν στις 9 και 10 Ιουλίου, αντίστοιχα. Κάτι που δεν έχουν σκοπό να κάνουν οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές σήμερα.

Μετά την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών απολογιών, κλείνει η σχετική δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και διαβιβάζεται στο δικαστικό συμβούλιο, για την έκδοση βουλεύματος.