X

Δεν μετανιώνει που δολοφόνησε τον γιο του ο 75χρονος στο Άστρος

Χωρίς ίχνος μετάνοιας εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή ο 75χρονος που σκότωσε τον γιο του στο Άστρος Κυνουρίας.

Ant1news



Τα στοιχεία για την αποτρόπαια δολοφονία του 39χρονου από τον πατέρα του στο Άστρος Κυνουρίας, στην οποία εμπλέκονται τέσσερα ακόμη μέλη της οικογένειάς του, συνεχίζουν να προκαλούν σοκ στο πανελλήνιο.

Ο 75χρονος παιδοκτόνος οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και εμφανίστηκε αμετανόητος για το στυγερό έγκλημα, γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση της αστυνομίας ότι είχε «πλήρη επίγνωση των πράξεων του». Ο 75χρονος, άλλωστε, λίγο μετά τη σύλληψή του, είχε περιγράψει στους αστυνομικούς με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς δολοφόνησε τον γιο του.

Σύμφωνα με την Espresso, ο παιδοκτόνος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την άγρια δολοφονία και όσα συνέβησαν τον Δεκαπενταύγουστο στην αυλή του σπιτιού του, όμως δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας, ενώ από την άλλη, η μητέρα του 39χρονου, ο θείος, η θεία του και ο γαμπρός του φάνηκαν μετανιωμένοι για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος.

Ο 75χρονος φάνηκε να άκουσε ατάραχος τους αστυνομικούς να του ανακοινώνουν το θάνατο του γιου του και είναι χαρακτηριστικό ότι έφυγε και πήγε στο καφενείο του χωριού, κάτι που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Ο ηλικιωμένος, που πυροβόλησε τρεις φορές με την καραμπίνα το παιδί του, είχε συνεχείς καυγάδες με τον 39χρονο για «κληρονομικά ζητήματα», οι οποίοι περιελάμβαναν ακόμη και χειροδικία. Οι καυγάδες είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα που ο 39χρονος είχε επιστρέψει στο πατρικό του από το Περιστέρι, όπου διέμενε. Η διαμάχη τους αφορούσε το ζήτημα της κληρονομιάς του πατρικού σπιτιού στο Αστρος Κυνουρίας.