X

Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε το ζεύγος Γριβέα

Ο δικηγόρος τους δήλωσε ότι τα ζεύγος Γριβέα παραιτήθηκε της έφεσης στο Λονδίνο και ήρθε εδώ για να απολογηθεί και να αποδείξει την αθωότητα του.

Ant1news

Της Έρρικας Βαλλιάνου

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα για τα επισφαλή δάνεια που είχαν πάρει από το ΤΤ. 

Ο δικηγόρος τους Γιώργος Καψής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το ζεύγος Γριβέα παραιτήθηκε της έφεσης στο Λονδίνο και ήρθε εδώ για να απολογηθεί και να αποδείξει την αθωότητα του, αφού τακτοποίησε στο Λονδίνο επιχειρηματικές εκκρεμότητες.

Το ζεύγος Γριβέα οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη ο οποίος και είχε εκδώσει το ένταλμα για την σύλληψή τους στο Λονδίνο.

Ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα, έφτασαν αεροπορικώς στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ, μετά την ενεργοποίηση της διαδικασίας έκδοσής τους από την Βρετανία που είχαν ζητήσει με ευρωπαϊκό ένταλμα οι ελληνικές αρχές για τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ.



Σημειώνεται ότι είχαν συλληφθεί στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιανουάριο, στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και χθες πραγματοποιήθηκε η έκδοσή τους. Στο αεροδρόμιο τούς περίμενε κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Μεταγωγών, όπου παρέμειναν όλη τη νύχτα.

Η δήλωση του δικηγόρου του ζεύγους Γριβέα: