X

Πρώτος απολογήθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος για την υπόθεση του χρηματισμού βουλευτών

Ξεκίνησαν οι απολογίες για την υπόθεση των καταγγελιών για την υπόθεση του "κουμπαρά" , με πρώτη αυτήν του διευθυντή της εφημερίδας «Kontra News».

Ant1news


Της Έρρικας Βαλλιάνου

Άρχισαν σήμερα οι καταθέσεις για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βούλευτών, με πρώτη προκαταρτική εξέταση την κατάθεση του διευθυντή της  εφημερίδας «Kontra News» , Αιμίλιου Λιάτσου.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στον εισαγγελέα επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν αποκάλυψε την πηγή του.

Τόνισε  ωστόσο ότι, η πηγή του είναι πολύ αξιόπιστη και η εφημερίδα θα συνεχίσει και με άλλες αποκαλύψεις.

Αύριο ο εισαγγελέας έχει καλέσει για κατάθεση τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος είχε επικαλεστεί σε τηλεοπτική εκπομπή τα όσα έγραφε η εφημερίδα «περί ύπαρξης κουμπαρά από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστεί η ψήφος βουλευτών για την προεδρική εκλογή, που απαιτεί 180 βουλευτές».

Την ερχόμενη Δευτέρα ο εισαγγελέας έχει καλέσει για κατάθεση τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού,  Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος στην εφημερίδα παραπολιτικά είχε κάνει ανάλογες καταγγελίες.