X

Τι κατέθεσαν για τον «κουμπαρά» Κωνσταντόπουλος και Πανούσης

Για τα περί χρηματισμού βουλευτών κατέθεσαν σήμερα στον εισαγγελέα ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και ο βουλευτής τη ΔΗΜΑΡ

Ant1news

Της Έρρικας Βαλλιάνου

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα που διενεργεί έρευνα για την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων ότι έχει εκδηλωθεί μια προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν για την προεδρική εκλογή που απαιτεί να συγκεντρωθούν 180.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αμέσως μετά δήλωσε ότι τόσο σε σχετικά δημοσιεύματα στο παρελθόν όσο και στον εισαγγελέα «τόνισε την υποχρέωση της κυβέρνησης να εξηγήσει τι εννοούσε όταν έλεγε ότι είναι δεδομένοι ή θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180 βουλευτές, αμέσως αφού έκλεισε βιαστικά τη βουλή».

Νωρίτερα σήμερα το πρωί κατέθεσε στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί την έρευνα ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Πανούσης. Για τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας έχει καλέσει και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και όπως όλα δείχνουν η ‘έρευνα τείνει στο τέλος της χωρίς να έχει αποδώσει κάτι συγκεκριμένο.