X

Έληξε το επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού

Λήξη συναγερμού στην εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου τρεις σωφρονιστικοί παρέμεναν εγκλωβισμένοι σε χώρο του νοσοκομείου, καθόλη τη διάρκεια του περιστατικού.

Ant1news

Οι 25 κρατούμενοι από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού βγήκαν στον προαύλιο χώρο, μετά από τις διαπραγματεύσεις τους με τον εισαγγελέα των φυλακών, όπου τους έγινε σωματικός έλεγχος.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στους χώρους κράτησής τους.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί είσοδος διμοιρίας των ΜΑΤ στο νοσοκομείο, με εκφοβιστικό όμως χαρακτήρα, χωρίς να γίνει επέμβασή τους.

Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρίσκονταν καθόλη τη διάρκεια του περιστατικού εγκλωβισμένοι σε χώρο του νοσοκομείου, μετά από μικρή συμπλοκή που είχαν με τους κρατούμενους του νοσοκομείου. Οι σωφρονιστικοί είχαν "ταμπουρωθεί" στο θυρωρεί, όταν οι κρατούμενοι έσπασαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Μικρή εξέγερση, που οδήγησε σε απόπειρα απόδρασης των κρατουμένων στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, ξεκίνησε όταν η μητέρα ενός γεωργιανού κρατούμενου επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά στο γιο της και έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους.