X

Ξουλίδου: Κατέθεσα όλα τα αποδεικτικά στοιχεία

«Έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, θα έχουμε γρήγορα εξελίξεις», υποστήριξε η Σταυρούλα Ξουλίδου μετά την κατάθεσή της για την υπόθεση «κουμπαράς». Για σκοπιμότητες έκανε λόγο ο Π. Μελάς.

Ant1news



Το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου και Παναγιώτη Μελά, στον εισαγγελέα αναφορικά με την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών της αντιπολίτευσης, ώστε να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Κατέθεσα όλα τα στοιχεία που είχα στην κατοχή μου που μπορούν να σταχυολογήσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την καταγγελία που έχω κάνει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», ανέφερε μετά την κατάθεση της η κ. Ξουλίδου, η οποία κατηγορεί τον Γιώργο Σούκουρη ότι αποπειράθηκε να την δωροδοκήσει μέσω Facebook.

«Εχω ζητήσει ρητά να γίνει άνοιγμα του προσωπικού μου τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να αποδειχθεί η επικοινωνία που είχα με το συγκεκριμένο πρόσωπο», είπε και σημείωσε ότι και «τα γραφόμενα μέσω μηνυμάτων μπορούν ελεγχθούν».

«Θεωρώ ότι θα έχουμε γρήγορα εξελίξεις. Έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Μελά, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση. «Εγώ δεν έχω τίποτα με τον κ. Μελά. Τον συμπαθώ πολύ ως άνθρωπο, είναι ένας πολύ καλός συνάδελφος και μάλιστα θέλησα να τον προστατεύσω μη λέγοντας σε κανέναν από πότε είχα το μήνυμα για το συγκεκριμένο συνάδελφο», τόνισε η κ. Ξουλίδου και εκτίμησε πως πλησίασαν κι άλλους βουλευτές.

«Εάν μπόρεσαν και πλησίασαν εμένα, θεωρώ ότι μπόρεσαν και πλησίασαν κι άλλους», υπογράμμισε και ανέφερε ότι το ζητούμενο είναι να βρεθούν «ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτό το πρόσωπο».

Από πλευράς του, μετά την σύντομη κατάθεση του στον Εισαγγελέα Εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο, ο Παναγιώτης Μελάς επανέλαβε ότι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι συκοφαντίες και ψεύδη και ότι θα περίμενε από την συνάδελφο του, Σταυρούλα Ξουλίδου, να τον ενημερώσει προσωπικώς, πριν κάνει δημοσίως τις καταγγελίες της, εμπλέκοντας και το όνομα του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

«Εγώ κατέθεσα ότι είναι αισχρό, βρώμικο και κακόηθες αυτό που αναφέρθη για χρηματοδότησή μου», επισήμανε και έκανε λόγο για σκοπιμότητες.

Όπως είπε ο κ. Μελάς, υπέβαλε μηνύσεις κατά του Γ. Σούκουρη και κατά παντός υπευθύνου, ώστε η Δικαιοσύνη να βρει την αλήθεια, λέγοντας ότι δεν είχε ακούσει κάτι σχετικό με τα καταγγελλόμενα ούτε μέσα στο κόμμα ούτε παραέξω.

Νέα πρόσωπα καλεί ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες Ξουλίδου

Την πόρτα του Εφετείου θα περάσουν ακόμη οι Άδωνις Γεωργιάδης, Νότης Μηταράκης καθώς και ο καταγγελλόμενος ως πρωταγωνιστής της υπόθεσης Γ. Σούκουρης.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε ήδη την άρση των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών απορρήτων όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, ενώ κάλεσε για να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες τους Άδωνη Γεωργιάδη, Νότη Μηταράκη και τον Γ. Σούκουρη.