X

Πατέρας Ρωμανού: Καμία δέσμευση από τον πρωθυπουργό

Δεν βρέθηκε κάποια λύση, όπως είπε ο Γιώργος Ρωμανός, ο οποίος δήλωσε ότι θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο για συνάντηση με την Εισαγγελέα, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ant1news

Του Δημήτρη Κοτταρίδη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς να βρεθεί, όπως είπε ο πατέρας του νεαρού απεργού πείνας, κάποια συγκεκριμένη λύση.

«Δεν βρέθηκε λύση. Θα το ξανασυζητήσουν και εύχομαι να βρούνε λύση» δήλωσε ο πατέρας ο οποίος και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει το αίτημα του παιδιού του δεκτό.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε σε κάτι ενώ χαρακτήρισε πολύ κρίσιμη η φάση της υγείας του Νίκου Ρωμανού επισημαίνοντας πως “όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες του θανάτου με ότι αυτό συνεπάγεται για την κυβέρνηση”.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου είχαν νωρίτερα επισημάνει πως ο Αντώνης Σαμαράς παρακολουθεί το θέμα όμως η υπόθεση, όπως τόνιζαν, βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία και είναι αρμόδια να αποφασίσει.

Σήμερα αναμένεται και η απόφαση του Αρείου Πάγου για την έφεση που έχει ασκήσει ο Νίκος Ρωμανός, για την απόφαση του Πλημμελειοδικείου Πειραιά. Ο πατέρας Ρωμανός, μετά το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό δήλωσε ότι θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο προκειμένου να συναντήσει την Εισαγγελέα του Α.Π., Ευτέρπη Κουτζαμάνη.