X

Στον εισαγγελέα κατέθεσε ο Αποστολόπουλος

"Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα" λέει ο δικηγόρος του.

Ant1news

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε και κατέθεσε επι τρεις ώρες ο καταγγελλόμενος από τον βουλευτή Π.Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του, Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος με το παρατσούκλι Φριτς, την πλούσια διαδρομή και τις "διασυνδέσεις", που όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν πάσχει απο "το σύνδρομο του παράγοντα".

Ο κ. Αποστολόπουλος έχει κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή.

Κατά την έξοδο από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του Γ. Αποστολόπουλου, Παύλος Σαράκης δήλωσε οτι "δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης" είπε.

Ο κ. Σαράκης συμπλήρωσε πως "τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Σήμερα ο κ.  Αποστολόπουλος αποκάλυψε οτι αυτές οι συνομιλίες έγιναν με σκοπό να αποκαλυφθεί η ηθική πολιτική διάσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».

Σε χθεσινή δήλωση που ο κ. Αποστολόπουλος απέστειλε στα ΜΜΕ, έκανε λόγο για "κακοπαιγμένο θέατρο" από πλευράς Χαϊκάλη και Καμμένου.

Στο μεταξύ σε πρωινή τηλεοπτική του εμφάνιση, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι στο παρελθόν είχει οικονομικές συναλλαγές με το άτομο που τώρα καταγγέλει.

Ο διεθυντής Εφέτης, κ.Ντογιάκος, με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε ότι ο κ.Χαϊκάλης δεν είχε καταθέσει στην εισαγγελία την ταυτότητα του καταγγελλόμενου, καθώς και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την υπηρεσία σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης.