X

Τι είπε στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Σε συμπληρωματική κατάθεση καλούνται από τον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ο Πάνος Καμμένος και ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ant1news

Σε συμπληρωματική κατάθεση καλούνται αύριο από τον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης μετά από όσα κατέθεσε σήμερα Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ οτι προσπάθησε να τον δωροδοκήσει.

Ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι οι πρώτες νύξεις για χρήματα είχαν γίνει από τον ίδιο τον Παύλο Χαϊκάλη και ότι ο ίδιος θέλοντας να δείξει ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ήταν ηθικά ευάλωτος και ανέντιμος άρχισε τις συνομιλίες μαζί του με σκοπό να τον καταγγείλει.

Ούτως ή άλλως, με τον Παύλο Χαϊκάλη είχε φιλικές σχέσεις και τακτικές συχνές συναντήσεις, φέρεται να είπε, συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να κρύβεται από πίσω κι ότι όλα τα έχει κάνει με δική του πρωτοβουλία.

Σκοπός του ήταν όπως είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να θέσει όλα τα στοιχεία που θα προέκυπταν στον Πάνο Καμμένο.

Ο ίδιος ο Γιώργος Αποστολόπουλος υποστηρίζει ότι διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν τη βασιμότητα όσων λέει.

Κατά την έξοδο από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του Γ. Αποστολόπουλου, Παύλος Σαράκης δήλωσε οτι "δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης" είπε.

Ο κ. Σαράκης συμπλήρωσε πως "τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Σήμερα ο κ.  Αποστολόπουλος αποκάλυψε οτι αυτές οι συνομιλίες έγιναν με σκοπό να αποκαλυφθεί η ηθική πολιτική διάσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».

 Σε χθεσινή δήλωση που ο κ. Αποστολόπουλος απέστειλε στα ΜΜΕ, έκανε λόγο για "κακοπαιγμένο θέατρο" από πλευράς Χαϊκάλη και Καμμένου.

Στο μεταξύ σε πρωινή τηλεοπτική του εμφάνιση, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε οικονομικές συναλλαγές με το άτομο που τώρα καταγγέλει.

Ο διεθυντής Εφέτης, κ.Ντογιάκος, με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε ότι ο κ.Χαϊκάλης δεν είχε καταθέσει στην εισαγγελία την ταυτότητα του καταγγελλόμενου, καθώς και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την υπηρεσία σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος: