X

Προφυλακίστηκε η Λίτσα Βλαστού

Κάτω από άκρα μυστικότητα απολογήθηκε η εξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού.

Ant1news

Της Λίας Κοντοπούλου

Σε χώρο εκτός Δικαστηρίων απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς παρουσία δικηγόρου η Ευαγγελία ή «Λίτσα» Βλαστού. Η εξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού, η οποία αποκάλυψε στις αστυνομικές αρχές το πώς δρούσε το κύκλωμα των νονών μέσα από τις φυλακές, μετά την απολογία της ενώπιον των ανακριτών κατά της διαφθοράς κρίθηκε προφυλακιστέα, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το πού θα κρατηθεί, καθώς βρίσκεται υπό καθεστώς προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Λίτσα Βλαστού, η οποία στις προανακριτικές της καταθέσεις έχει ομολογήσει ότι ήταν μέχρι πρότινος το δεξί χέρι του εξαδέλφου της και ότι τον βοηθούσε στο σχεδιασμό διαφόρων εγκληματικών πράξεων, επανέλαβε τα όσα έχει καταθέσει στην Αστυνομία και αποκάλυψε στοιχεία που αφορούν σε μία ακόμα έκρηξη.

Οι ανακριτές κατά της διαφθοράς, οι οποίοι χειρίζονται την ογκώδη δικογραφία του κυκλώματος νονών αναμένεται σύντομα να εκδώσουν  τρία νέα εντάλματα σύλληψης, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα καλέσουν σε απολογία τους θεωρούμενους ως εγκεφάλους του κυκλώματος.