X

Ελεύθερη η 36χρονος «ταχυδρόμος» των Πυρήνων

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος και ο 32χρονος που φέρεται οτι μετέφερε χρήματα και άλλα αντικείμενα απο και προς τις φυλακές.

Ant1news

Της Λίας Κοντοπούλου

Ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε μετά την απολογία της η 36χρονη γυναίκα από τη Σαλαμίνα που σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να είχε το ρόλο "μεταφορέα" στο σχέδιο "Γοργοπόταμος" που οργάνωναν τα έγκλειστα  μέλη των Πυρήνων και ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη γυναίκα υποστήριξε:

"Με τη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου είμαστε γειτόνισσες, έχουμε φιλική σχέση και ασχολούμαστε ενεργά με τη ζωοφιλία. Επειδή δουλεύω στη Νίκαια μου έδωσε μία τσάντα και μου είπε ότι θα περάσει μία φίλη της για να την πάρει από εμένα. Δέχθηκα να την εξυπηρετήσω, χωρίς να γνωρίζω τι περιείχε η τσάντα." 

Ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε μετά την απολογία του και ο 32χρονος άνδρας που  φέρεται και αυτός ότι μετέφερε χρήματα και άλλα αντικείμενα από και προς τις φυλακές στο πλαίσιο του σχεδίου «Γοργοπόταμος».