X

Αποφυλακίζονται με όρους Μιχαλολιάκος και Λαγός

Εκτός φυλακής θα βρεθούν, πιθανώς εντός της ημέρας, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο βουλευτής του κόμματος, λόγω συμπλήρωσης του 18μηνου.

Ant1news

Αποφυλακίζονται πιθανότατα και εντός της ημέρας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός  λόγω συμπλήρωσης του 18μήνου προσωρινής κράτησης, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου θα είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, όρος που του είχε επιβληθεί για κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων με εξαίρεση τη μετάβασή του στη Βουλή, ενώ του επεβλήθη επιπλέον ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στον Γιάννη Λαγό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου  από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της μη συμμετοχής σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.  

Στις 29 Μαρτίου , όποτε λήγει το όριο των 18 μηνών προσωρινής κράτησης αναμένεται να αποφυλακιστεί και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, αφού και γι’ αυτόν έχει εκδοθεί ανάλογο βούλευμα.