X

Ο Μπέος βούτηξε για να αποδείξει την καθαρότητα της θάλασσας (ΦΩΤΟ)

Η πλαζ των Αλυκών δεν φημίζεται για την καθαρότητα των νερών της, όπως όλος ο Παγασητικός κόλπος. Ο δήμαρχος Βόλου βούτηξε για να αποδείξει πως ισχύει το αντίθετο.

Ant1news

Μαζί με τους περισσότερους από τους δημοτικούς συμβούλους βούτηξε στην πλαζ των Αλυκών ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, ώστε να αποδειχτεί ότι τα νερά του Παγασητικού είναι καθαρά, αφού τις προηγούμενες μέρες προέκυψαν προβλήματα από την αποκάλυψη της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού.

Τον Αχιλλέα Μπέο συνόδευσε η πλειοψηφία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα σε όλους όσους τις προηγούμενες μέρες καταφέρθηκαν κατά της ίδιας της πόλης τους, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στους επιχειρηματίες της παραλιακής.

Ο κ.Μπέος έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα είναι ότι όσες προσωπικές αντιπαραθέσεις κι αν έχουμε, το καλό της πόλης είναι πάνω απ’ όλα. Σ' αυτές τις στιγμές δεν χρειάζεται δυσφήμιση. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις. Ο μόνος κίνδυνος για τον Παγασητικό είναι από όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που προσπαθούν να δυσφημίσουν την πόλη. Αυτοί λοιπόν να μείνουν στα βρώμικα σπίτια τους και μακριά από τον Παγασητικό».