X

Προφυλακίσθηκε υπάλληλος για υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ

Δίωξη σε βάρος τριών ακόμα εργαζομένων της εταιρίας με τους οποίους συνεργαζόταν ο 45χρονος. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα τοκογλυφίας.

Ant1news

Ένας 45χρονος άνδρας, που φέρεται να έχει αποσπάσει σημαντικό χρηματικό ποσό από χρηματοκιβώτιο εταιρείας ασφαλείας του Ηρακλείου, προφυλακίσθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Σε βάρος του 45 χρόνου έχει ασκηθεί από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση με αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσα και κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, ενώ δίωξη έχει ασκηθεί και σε βάρος τριών ακόμα εργαζομένων της εταιρίας με τους οποίους συνεργαζόταν ο 45χρονος στις χρηματαποστολές.

Εκπρόσωποι της εταιρείας, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και χρηματαποστολές τραπεζών, στην οποία εργαζόταν ο κατηγορούμενος, είχαν καταγγείλει στην Αστυνομία ότι ο 45χρονος είχε εξαφανισθεί αφού είχε υπεξαιρέσει ποσό 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και τελικά μετά από λίγες ημέρες εμφανίσθηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα τοκογλυφίας και πως αναγκάστηκε να πάρει τα χρήματα από την εταιρεία.